Kategoriarkiv: stockholm nyheter

Golvmatta

av | 04.01.2017

golvmatta

Golvmatta Mattan lämpar sig i kök, hall men även i övriga utrymmen. Tvättbar i 30 grader handtvätt. Teknisk information Namn: Anna Färg: Svart/grå Mått. Megastrong — ftalatfritt designgolv för offentliga miljöer. En unik plank i ekmönster och med fasad kant, speciellt framtagen för den svenska marknaden och lagerförs i Sverige för snabb leverans. Passar i såväl offentliga miljöer som i bostäder. Tillverkas med ftalatfria mjukgörare. Ytförstärkt med polyuretan (PUR) för att. Proffesionell gymgolv tillverkad i Tyskland. Lämplig för kommersiellt bruk. Mycket praktiskt och 4 Läs mer. Köp. Golvmatta Everoll 8 mm Svart/Grå 12,5 kvm. Proffesionell gymgolv tillverkad i Tyskland. Lämplig för kommersiellt bruk. Mycket praktiskt och 4 Läs mer · Köp · Gymgolv RubberMat 50x50x2,5 cm.

Golvmatta - november

Plastgolv tillverkas oftast av PVC vilket har råolja och koksalt som grund. Våra andra leveransalternativ Hemleverans. Smidig leverans Hemma på dagar för lagervaror. Med Extreme Protection ytbehandling är golvet enkelt att hålla rent och vackert! När du väl har valt den Plastmatta som passar dig och dina behov är det dags för mattläggning.

Golvmatta Video

Bygga husbil - Lägga golvmatta Produkten är lagd i varukorgen! Kvällsöppen kundtjänst Öppet till Ett vinylgolv med tidlös färg och design! Alice i spegellandet utomhus Målningstillbehör Färg algorithm Penslar och roller. Antalet uppdateras ca 1 gång i timmen.

0 reaktion på “Golvmatta

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *