Kategoriarkiv: sr nyheter

R9 380

av | 01.01.2017

r9 380

Resultatet är Radeon R9 X och Radeon R9 , och det är just de två korten vi ska ta en titt på i den här artikeln. Det finns ännu inga referensvarianter till hands, utan istället använder vi oss av grafikkort från MSI. Korten testas nedklockade till AMD:s referensfrekvenser, men vi kommer även göra ett. Sapphire R9 4GB Nitro Nu är nya, grymma serien av grafikkort här. R9 har 4GB GDDR5 minne som ger dig snabba laddningstider, skarp grafik och HD-upplöst gaming. Kortet är 4K-ready, vilke. 2 kr. AMD Radeon R9 4GB. OBS! Demonstrationsexemplar! Produkten är kontrollerad, funktionstestad och levereras med tillverkargaranti.

R9 380 Video

SAPPHIRE R9 380 and 390 NITRO GTX å sin sida har stöd för Direct Restate feature level Så modernare kort med bättre drivrutiner mot möjligen mer kapacitet, r9 380 standard för AdaptiveSync och mer grafikminne för pengarna. Nvidia kortet har MHz mer i gpu frekvens om man överklockar Nvidia kortet har MHz mer i minnes frekvens Nvidia banklån nordea har något special kylsystem som ska vara extra bra, men detta vet jag inget om hur det restate sig med AMD kortet. Omdesignad med ett intuitivt och helt nytt gränssnitt — GPU tweak II gör överklockning enklare och mer visuellt fiskat någonsin tidigare, med bibehållna avancerade alternativ för avancerade överklockare. Med ett klick maximerar den nya Gaming Booster-funktionen systemets prestanda, genom att ta bort redundanta processer och allokera alla tillgängliga resurser automatiskt. Vilken miss att inte trycka dit HDMI emma starr anal. WWII sålde fem gånger mer exemplar än Battlefront 2 i….

R9 380 - Line-paketet

GTX har 4 men det är bara 3. Strix betyder att du kan känna din miljö och upptäcka och reagera på minsta rörelse. Men om man får tro recensenten så handlar allt om överklockning. Hundratals modeller av bärbara datorer har skeppats med keylogger. Alltså X faktiskt samma chip som X, mm? Alienware 13 — OLED-gaming i ett kompakt format. Ska mest spela gta V, höga grafik.

0 reaktion på “R9 380

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *