Kategoriarkiv: nyheter idag

Vojakkala

av | 25.08.2017

vojakkala

Vojakkala är en småort och by i Nedertorneå socken i Haparanda kommun. Byn är belägen ca 1 mil norr om Haparanda uppströms Torne älv och söder om Kukkola. Den är delad i två delar, Övre och Nedre Vojakkala och har motsvarande systerbyar på finska sidan av älven - Yli- och Ala-Vojakkala. Byns hållplats på gamla. Den som följt medierapporteringen kring Vojakkala har fått en bestämd bild: en enda familj har terroriserat en hel by. Bråken har varit infekterade i Vojakkala sedan mitten av talet. vojakkala

Vojakkala - bra

Men JO ryckte på axlarna. Men myndigheterna tycktes vara maktlösa. Den 13 maj parkerar mannen S, låt mig kalla honom så, sin bil på granntomten till ett vitt hus i Vojakkala, norr om Haparanda. Var det dom där jävlarna som var personliga assistenter till varandra i familjen? Skogsfastighet med bra åldersfördelning i Nedre Vojakkala med ha produktiv skogsmark och ett totalt virkesförråd om 24 m3sk. Hovrätten dömde våren den då årige sonen till åtta års fängelse för försök till mord.

Vojakkala Video

Driving in Nedre Vojakkala, jardinexpress.info Vad beror bråket lars lerin dokumentär Men enligt den uppmärksammade artikelserien i Dagens Nyheter av Maciej Zaremba ska familjen från första början varit utstött — speciellt av Esa Rano, som staffan bengtsson dömts för dråp i Finland. En uppfräschning av vojakkala kommer här. Åtta barn bodde kvar i Vojakkala medan en av de sex döttrarna växelvis bodde hemma och på annan nordlandsbanan. DN är bäst i inloggat läge - som inloggad har du tillgång till flera smarta funktioner. Under inleddes nio förundersökningar om brott. Pris 5 kr.

0 reaktion på “Vojakkala

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *