Kategoriarkiv: nyheter idag

Försäkrinskassan

av | 30.11.2017

försäkrinskassan

Kraven för att få det som förr kallades förtidspension, och som nu heter sjukersättning, är inte rimliga. Det tycker Försäkringskassan och skickar därför förslag på lagändringar till Regeringen. – Våra handläggare sitter där med verktygslådan tom när det gäller att göra någonting för de här människorna där. Försäkringskassan är en myndighet som betalar ut pengar till människor i olika situationer. Försäkringskassan är en svensk statlig myndighet som ansvarar för stora delar av de offentliga trygghetssystemen. Totalt administrerar myndigheten närmare femtio olika förmånsslag inom socialförsäkringen. Försäkringskassan har uppdraget att utreda, besluta om och betala ut bidrag och ersättningar i socialförsäkringen.

Försäkrinskassan - stor del

För bilder, se respektive bildsida klicka på bilden. För att kunna använda alla funktioner på Försäkringskassans webbplats måste du tillåta JavaScript i din webbläsare eller uppgradera till en webbläsare som kan hantera JavaScript. Du verkar inte ha JavaScript aktiverat i din webbläsare. År dömdes en person i myndighetens ledning för brott mot yttrandefrihetsgrundlagen för att ha försökt efterforska vilka källor bland myndighetens anställda som Expressen hade använt sig vid sina publiceringar kring Dan Eliassons radering av myndighetens internmejlarkiv. Försäkringskassan regler är omöjliga att följa. På den tiden var bara 2,7 procent av befolkningen försäkrade av sjukkassorna. försäkrinskassan

Försäkrinskassan - vuxen

Hämtad från " https: En kvinna i Krokoms kommun fick i augusti brev från Försäkringskassan. Allmänna ombudet kan också klaga på felaktiga beslut. Något gick fel med att ladda in artiklar Ditt internet verkar vara långsamt, ha tålamod. Försäkringskassan är med sina omkring 13 anställda en av Sveriges största statliga myndigheter. Erland levde med konstant smärta.

0 reaktion på “Försäkrinskassan

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *