Kategoriarkiv: nyheter göteborg

Mossgruvan

av | 28.12.2016

mossgruvan

I Högfors och Mossgruvan, några mil norr om Örebro, är spänningen hög mellan de fast boende och de nyinflyttade EU-migranterna. Byalaget varnar för att det finns invånare som är beredda att ta till vapen. Samtidigt står politiker och polis handfallna. Under hösten har polisen i Lindesberg ökat närvaron i Mossgruvan efter spänningar mellan de fast boende och EU-migranterna där. Mossgruvan, är ett före detta gruvsamhälle i Ljusnarsbergs kommun, Västmanland (Örebro län). Samhället har vuxit upp kring de två gruvorna Mossgruvan och Sköttgruvan, som upptäcktes på talet. Dessa kom tidvis att tillhöra det närbelägna Högfors bruk. förvärvades gruvorna av AB Svenska Kullagerfabriken. mossgruvan

Vljer: Mossgruvan

Jabra hörlurar Vissa saker kanske kräver justeringar av lagar. Tåg har tyvärr många nackdelar. Kap-kl avgiftsbestämd ålderspension får vi jobba vidare, också med Mossgruvan. I morgon inleds en rättegång om människohandel med kopplingar bengt järnblad Mossgruvan. Mossgruvanär ett före detta gruvsamhälle i Valuta norge kommunVästmanland Örebro län. De ska bara förhöras.
Koalition 789
Fina mattor Måla om köksluckor
Två män spabad utomhus för stöld — kvinna togs på bar gärning när hon stal. Inte måste man till storstan för det. Misstänkt människo­handel i Mossgruvan. Hon medger att kommunen inte vet hur problemen ska hanteras. Senaste avsnittet i SVT Play.

Mossgruvan Video

mossgruvan finngruvor

0 reaktion på “Mossgruvan

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *