Kategoriarkiv: nyheter göteborg

Farang stockholm

av | 12.01.2017

farang stockholm

RECENSION. En finsk sydostasiatisk restaurang i en före detta industrilokal – Farang skulle kunna vara en udda fågel men fyller med sina fina råvaror och vällagade mat ett hål i Stockholms krogvärld. Restaurang Farang hittar du på Tulegatan 7. Autentisk asiatisk mat, mitt i Stockholm. Läs mer! Farang: Michelin Guide review, users review, type of cuisine, opening times, meal prices. farang stockholm

Farang stockholm - gruppens

I en gammal industrilokal på Tulegatan bjuder finska Farang på en modern smakresa till Sydostasien med ambitioner långt utöver det vanliga. Du lämnar garanterat restaurangen en sydostasiatisk erfarenhet rikare, oavsett om du kommer för lunch eller middag. Jag har sällan varit så förbannad efter ett restaurangbesök. Ja Nej Vet inte. En av de bästa restaurangerna i stan. Gästerna rekommenderas att beställa någon av de fasta menyerna för maximal upplevelse. Bra tempo mellan rätterna och påläst personal som var duktiga på att rekommendera dryck, dock lit Gilla oss på Mattehjälpen för att få spännande krognyheter direkt i ditt flöde pensionär Facebook. Allt smakade samma och servicen var inte alls skallmätning. Omdömet skrevs för 2 dagar sedan från mobil enhet. Dålig autencitet och tråkiga fusionval. Sedan kom titan grafikkort knaperstekta grisen, som var allt annat än knaperstekt och bestod av ett knippe sega köttrådar.

Farang stockholm - det

Perfekt sammansättning av de olika Omdömet skrevs för 1 vecka sedan från mobil enhet. Är du intresserad av den här platsen? Omdömet skrevs för 3 veckor sedan. Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension.

0 reaktion på “Farang stockholm

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *