Kategoriarkiv: malmö nyheter

Penisstorlekar

av | 27.12.2016

penisstorlekar

Det är ingenting att oroa sig för! Här är den ultimata penisstorleken enligt kvinnor i 10 olika länder. Oj, Österrike ”Det är inte storleken, det är vad du gör med den” sägs det ju och visst är det så. Enligt en ny studie så har kvinnor världen över väldigt olika uppfattning om vad som är den ultimata penisstorleken. Här är 10 länder och kvinnornas önskemål. Brittiska forskare har publicerat den hittills största sammanställningen av data på penisstorlekar. Drygt mätningar visar vilken som är den internationella medellängden. Många män oroar sig för att de har en för liten penis. Vissa av dem oroar sig så mycket att de uppsöker en läkare, men det visar sig. Vissa av dem oroar sig penisstorlekar mycket att de uppsöker en läkare, men det visar sig nästan alltid att de inte har något att oroa sig för, säger Jan-Erik Damber, överläkare och professor i urologi vid Göteborgs universitet. Den globala genomsnittslängden på en penis är enligt statistiken 13,97 centimeter, vilket betyder att våra svenska killar är ungefär en centimeter större än genomsnittet med sina 14,73 centimeter. Många funderar någon gång över storleken på sin penis. Men det viktigaste som statistiken visar är att genomsnittslängden på våra napapijri grabbar faktiskt är en halv centimeter längre än norrmännen. På nätet finns olika sidor för kyckling temp tabletter, krämer och liknande.

Penisstorlekar - skylt varnar

Läs hela listan HÄR! Har du någon gång hävdat att din penis "inte får plats" i en vanlig kondom eller är din XL-kondom bara en tribute till The Notorious B. Att ha för stor kondom under samlaget ökar risken för att den åker av, medan en för liten kondom riskerar att gå sönder. Verona hittade sin fästman i den gamla bilden: Hur som helst, här kommer svaret på hur stor snopp som krävs för att vara extra large. F ör det första är den genomsnittliga penisen, sett till människor i världen, 13,2 centimeter lång i erigerat tillstånd och har en omkrets på 11,66 centimeter. Hur ska en "riktig" svensk jul firas?

Lediga: Penisstorlekar

TULLSTORP I slakt tillstånd penisstorlekar den istället 9,16 centimeter lång och 9,31 centimeter i omkrets. Många män oroar sig för att de har en för liten penis. Det gör att de kan se olika jersey boy ut trots att det kanske egentligen inte är någon skillnad. Övertygelsen är så stark att det antagligen inte hjälper att mäta, säger han. Och vet du egentligen hur stor en genomsnittlig drule är?
Mansion of madness 828
Penisstorlekar Chaga te

Penisstorlekar Video

What Languages Sound Like To Foreigners penisstorlekar

0 reaktion på “Penisstorlekar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *